Verzamelaar - Collector

Lezen is vrij op dit forum.
Een aantal functies werken niet als je niet bent ingelogd.
Wil je ten volle dit forum genieten en meedoen, wordt dan lid door je te registreren.
Activeer je lidmaatschap via de mail die je krijgt en log in.
Verzamelaar - Collector

Communiceer met verzamelaars.


  Kabouter Wesley

  Deel
  Marjacco
  Marjacco
  Admin

  Aantal berichten : 1449
  Registratiedatum : 24-12-08

  Kabouter Wesley

  Bericht van Marjacco op za 26 nov 2011 - 12:56

  Ik weet niet of kabouter Wesley ook veel verzameld wordt, maar zeker is dat hij aardig populair is.

  Welkom op kabouterwesley.net!
  Je

  zal je je natuurlijk afvragen wat het praktisch nut is van deze site Nou dat kan ik je wel even vertellen, hier staan alle Kabouter Wesley filmpjes verzameld, ook kan je hier onder andere wallpapers/achtergrond, muziekjes en kleurplaten vinden. KabouterWesley.net is trouwens ook nog eens de grootste en bekendste fan site van Kabouter Wesley. Veel plezier op KabouterWesley.net!


  Kabouter Wesley is allesbehalve een kindervriend. Hij maakt gehakt van die suffe Studio 100-puntmutsen en hij hoeft geen bijzondere reden om iemand loeihard op zijn bek te timmeren.

  De brutale lilliputter is een geesteskind van Jonas Geirnaert (van het bekroonde Flatlife), een van de prettig gestoorde leden van Neveneffecten. Zijn grofgebekte creatie verscheen eerder in stripvorm in het Vlaamse weekblad Humo, maar voortaan kun je de absurde belevenissen van Kabouter Wesley ook op televisie volgen. Elke maandag laat de kabouter in het programma Man Bijt Hond ongetwijfeld heel wat brave kijkers vol afgrijzen het hoofd afwenden. Naar verluidt wrijven de psychiaters zich nu al in de handen voor de aankomende vloed van patiënten met een trauma.

  De stemmetjes worden ingesproken door mede-Neveneffect Jelle De Beule. Behalve de grofgebekte klanken van Kabouter Wesley, die komen uit het donkere, verdorven keelgat van Geirnaert zelf. Om de strip om te zetten naar animatiefilmpjes deed hij een beroep op enkele van zijn vroegere klasgenoten en animatietalenten.

  Wouter Sel, Thijs De Cloedt en Michélé De Feudis schoten hun vriend te hulp en deden hun best om voor een keer zo slecht mogelijk te tekenen. Net als de kabouter is de animatie namelijk ruw en grof en wordt er al wel eens buiten de lijntjes gekleurd.
  kabouterwesley.net
  Marjacco
  Marjacco
  Admin

  Aantal berichten : 1449
  Registratiedatum : 24-12-08

  Re: Kabouter Wesley

  Bericht van Marjacco op za 26 nov 2011 - 13:10

  Google afbeeldingen van Kabouter Wesley die leiden naar sites waar deze foto's geplaatst zijn.
  Marjacco
  Marjacco
  Admin

  Aantal berichten : 1449
  Registratiedatum : 24-12-08

  Re: Kabouter Wesley

  Bericht van Marjacco op za 26 nov 2011 - 13:15

  Kabouter Wesley

  Kabouter Wesley was een Belgische strip- en tekenfilmreeks over een chagrijnige kabouter, bedacht door Jonas Geirnaert. In beide versies is de tekenstijl bewust naïef en amateuristisch gehouden en zijn de situaties surrealistisch en gewelddadig, vaak ook met schuttingtaal en onderbroekenlol.  Kabouter Wesley in het engels.

  Kabouter Wesley (English: Gnome Wesley) is a series of comics and short animated cartoons about a grumpy and violent kabouter (gnome), made by Jonas Geirnaert. Both the drawing style and the content are purposely made naive and amateuristic and the situations are surreal and violent. There is also a lot of insulting and toilet humour in the series.

  Gesponsorde inhoud

  Re: Kabouter Wesley

  Bericht van Gesponsorde inhoud


   Het is nu wo 23 jan 2019 - 17:46